MON AMI

Kepyklėlė, siūlanti per 16 tikros naminės duonos rūšių, įvairiausių natūralių skanėstų ir užkandžių „ką tik iš krosnies“. „Mon Ami“ kepėjos savo rankomis formuoja visus kepinius, todėl čia tikrai nerasite dviejų vienodų čiabatos kepaliukų. Kiekvienas iškočiotas rankomis ir išskirtinis, todėl žaviai kreivoki kepiniai yra rankų darbo įrodymas.

Natūralistai įvertins tai, kad kepiniuose nenaudojami konservantai. Natūraliai iškeptos bandelės greitai sensta, todėl „Mon Ami“ nerasite „vakarykščių“. Kepyklėlė augina trijų rūšių raugus. Iš natūraliai brandinto duonos raugo iškepta duona yra soti, minkšta ir kvapni. Ruginė duona kepama be mielių – tik su natūraliu raugu. „Mon Ami“ duonos gaminių pasididžiavimas – itališka čiabata. Privalote paragauti: prancūziško batono, vokiškos grūdų ir sėklų duonos, lietuviškos naminės duonos, speltų miltų duona...

Verta paragauti kanelių – mažų minkštučių karamelizuotų pyragėlių. Ko gero, Lietuvoje juos kepyklėlė pradėjo kepti pirmoji. Visi skanėstai purūs, kvapnūs, natūralūs ir švieži... Jokio vandens bandelėse! Tik miltai, pienas, sviestas ir „laimingų“ vištų kiaušiniai. Prie viso to pridėkite 72 % juodojo šokolado, natūralių obuolių ar vyšnių ir lietuviško medus – ar gali būti skaniau?

Tradiciniams vakarėlių užkandžiams kepyklėlė siūlo įvairių skonių brusketų, alaus mėgėjų garbinamų sėklų traškių, rankomis iškočiotos duonos lazdelių su Italijoje brandintu kietuoju sūriu.

 

Tinklapis

Facebook

El.p. info@monamikepyklele.lt

Mob. + 370 679 80750

 

 

I–VII 9.00–21.00