2020 01 30

WAFFLATTE savaitės meniu

Diena iš dienos… skirtingas meniu? G9 Food Hall vaflinėje kulinarinės rutinos nebūna. Užsuk į WAFFLATTE ir kiekvieną savaitės dieną rinkis vis naujus patiekalus.

SAVAITĖS PIETŲ MENIU

PIRMADIENIS:

– JAUTIENOS TROŠKINYS „SOUS VIDE“ SU DARŽOVĖMIS
– VIŠTIENOS TROŠKINYS TERYJAKI PADAŽE

ANTRADIENIS:

– VIŠTIENOS TROŠKINYS ŽALIŲJŲ CITRINŲ PADAŽE
– RŪKYTOS DEŠRELĖS SU KOPŪSTAIS

TREČIADIENIS:

– KALAKUTIENOS TROŠKINYS „SOUS VIDE“ SU DARŽOVĖMIS
– ŠVEDIŠKI KUKULIAI SU PADAŽU

KETVIRTADIENIS:

– JAUTIENOS ČILI TROŠKINYS
– ŪKININKO TROŠKINYS SU KIAULIENA

PENKTADIENIS:

– STERKAS SU DARŽOVĖMIS FOLIJOJE
– VIŠTIENOS TROŠKINYS SU CURRY PADAŽU

+ RYŽIAI / BULVĖS / KUSKUSAS