Diena iš dienos… skirtingas meniu? G9 Food Hall vaflinėje kulinarinės rutinos nebūna. Užsuk į WAFFLATTE ir kiekvieną savaitės dieną rinkis vis naujus patiekalus.
SAVAITĖS PIETŲ MENIU
PIRMADIENIS:
– JAUTIENOS TROŠKINYS „SOUS VIDE“ SU DARŽOVĖMIS
– VIŠTIENOS TROŠKINYS TERYJAKI PADAŽE
ANTRADIENIS:
– VIŠTIENOS TROŠKINYS ŽALIŲJŲ CITRINŲ PADAŽE
– RŪKYTOS DEŠRELĖS SU KOPŪSTAIS
TREČIADIENIS:
– KALAKUTIENOS TROŠKINYS „SOUS VIDE“ SU DARŽOVĖMIS
– ŠVEDIŠKI KUKULIAI SU PADAŽU
KETVIRTADIENIS:
– JAUTIENOS ČILI TROŠKINYS
– ŪKININKO TROŠKINYS SU KIAULIENA
PENKTADIENIS:
– STERKAS SU DARŽOVĖMIS FOLIJOJE
– VIŠTIENOS TROŠKINYS SU CURRY PADAŽU
+ RYŽIAI / BULVĖS / KUSKUSAS